Kurs Agila metoder för systemförvaltning i praktiken 2016

Tycker du att du har kört fast i ditt dagliga systemförvaltningsarbete? Att du saknar inspiration och att ärenden hopar sig i en ständigt växande hög? Funkar ditt team så där och är du missnöjd med kvalitén och det ni producerar?

Agilt team, kurs agila metoder

Agilt arbete

Kom till en inspirerande kurs/workshop där du får changs att hitta andra sätt att arbeta, diskutera med kollegor och prova på olika tekniker som lean och kanban. Fokus ligger på visualisering och kommunikation samt hur du kan förändra ditt arbetssätt inom givna ramar. Vi utgår från ett Agilt synsätt och blandar teori och praktik, där teknikerna har blivit provade i verkliga förvaltningar innehållande såväl egenutvecklade som inköpta system och lösningar.

Utbildningarna under 2014 och 2015 har varit mycket uppskattade.

Kurs Agila metoder för systemförvaltning i praktiken är fulltecknad nu i April på IFI. Men du kan anmäla dig till höstens kurser här.

Om du är intresserad kan vi även hålla kursen i er organisation för 10 – 20 deltagare. Fyll i så fall i ditt intresse här Kontakt

Vi önskar ett gott Agilt 2016!

 

About

Har arbetat med systemförvaltning sen 1995. Driver arbetet med att utveckla agil livscykelbaserad taktisk förvaltning. Är certifierad både inom Scrum och ITIL

En Kommentar

  1. Lisbeth
    Publicerad 4 maj, 2016 kl 22:47 | Permalänk

    Bra inlägg!